Wie ben ik?

Als kind was ik al gevoelig voor mijn omgeving. Sfeer was belangrijk voor mij en ik voelde dat ook haarfijn aan. Onbewust wist ik, bij een goede sfeer, voel ik me thuis en kan ik mezelf zijn.

Nu ben ik graag thuis de plek waar ik zelf invloed heb op mijn omgeving. Ook vind ik het fijn om in de natuur te zijn, in onze tuin, te wandelen in het duingebied of op een zonnige dag op het strand te zijn.

Feng Shui en Nine Star Ki zijn drie jaar geleden op mijn pad gekomen. Zo leerde ik beter begrijpen waardoor de sfeer, bijvoorbeeld in een huis, wordt bepaald. Wat ik altijd al voelde werd middels Feng Shui en Nine Star ki uitgelegd en vertaald.

Nine Star Ki heeft mij daarnaast nog veel meer inzicht gegeven in mezelf. Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Hoe kan ik groeien, ontwikkelen en in balans zijn?

Kortom de afgelopen jaren zijn een mooie ontdekkingsreis geweest. Het heeft me geluk, balans en harmonie gebracht!
Met een startend, eigen bedrijf volg ik mijn pad…. kennis delen en mooie ontmoetingen tegemoet tredend.

 

Liefs Monique