Consult

Feng Shui woonkamerFeng Shui-consult

Voor dit consult is een plattegrond van jouw woning en de geboortedata van alle bewoners nodig. Wij plannen daarom een bezoekafspraak bij jou thuis en dan nemen wij jouw vragen en wens door. Als het nodig is kunnen wij ook samen door het huis lopen om de vragen en wensen goed in het consult te kunnen verwerken. Na dit bezoek wordt de Feng Shui-analyse verwerkt in een adviesrapport. Met de analyse en uitgebreide toelichting kun je vervolgens zelf, in je eigen tempo aan de slag.

Het tarief van een Feng Shui-consult is vanaf €525.00. Dit is een advies voor de gehele woning inclusief adviesrapport. Het is exclusief eventuele reiskosten.

Tevens is er mondeling advies mogelijk, twee uur voor €149.00. Dit is exclusief eventuele reiskosten.

 


Nine Star Ki-consult

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je samen met mij de balans opmaken, kom dan eens langs voor een Nine Star Ki-consult. Je bent van harte welkom!

Als je een Nine Star Ki-consult boekt, plannen wij samen een datum en nemen wij jouw gegevens door. De analyse wordt aan de hand van jouw gegevens van tevoren gemaakt en uitgewerkt. Op de geplande datum word je ontvangen in de blokhut in mijn tuin. Een prachtige plek om samen thee te drinken en alle tijd te hebben voor de uitleg van de analyse en om een handreiking te ontvangen naar harmonie en balans.

Het tarief van een Nine Star Ki-consult bedraagt € 115.00