Nine Star Ki

Vraag jij jezelf wel eens af:

– Wie je werkelijk bent?
– Wat jouw talenten zijn?
– Hoe je meer energie krijgt?
– Hoe je kunt groeien en door ontwikkelen?

Wat gebeurt er met jou in relatie tot een ander, bijvoorbeeld een kind/partner/collega:

– Hoe denken jullie over elkaar?
– Hoe handelen jullie?
– Wat voelen jullie?
– Waarin voeden jullie elkaar of remmen jullie elkaar af?

Wil je inzicht krijgen in de antwoorden op deze vragen en weten hoe je er vervolgens mee om kunt gaan? Dan is een Nine Star Ki-consult iets voor jou!

Nine Star Ki is een eeuwen oude astrologie waarmee aan de hand van jouw geboortedag, -maand en -jaar een berekening wordt gemaakt. De berekening geeft in grote lijnen jouw persoonlijkheid weer, o.a. wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. Deze persoonlijke elementenreeks wordt in een consult uitgebreid uitgelegd en er is alle ruimte voor vragen die dit bij jou oproept.

Net als bij Feng Shui wordt in de Nine Star Ki-astrologie alles teruggebracht naar de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Dat is voor mij en jouw de sleutel, het maakt dingen weer klein en begrijpelijk.

Elk element heeft een andere energie, kwaliteit of valkuil. Elementen werken samen of juist niet en er ontbreken ook elementen. Tenminste twee maar soms zelfs wel vier!

Het inzicht in jouw elementen en de handreiking om hier elementen aan toe te voegen zorgen voor een stroming van energie. Deze energie zorgt voor balans en harmonie, de grondstoffen voor groei!

De energie, die in al jouw persoonlijke elementen zit, bevat Yin en Yang hoeveelheden. Samen brengen wij de Yin-energie (passief en introvert) en de Yang-energie (actief en extrovert) weer in balans als dat nodig is.